Samarbeidspartnere av Proff™

Proff har en rekke samarbeidspartnere innenfor ulike sektorer. Felles for alle samarbeidspartnerne er at de har integrert Proff sitt søk i sin nettside/applikasjon på en eller annen måte. Ved hjelp av samarbeidet er Proff tilstede der brukerne er i ulike kanaler og ulike brukssituasjoner.

 

Samarbeidspartnere Dagens Næringsliv Hegnar Online e24.no Styreinfo Småbedriftsforbundet ABC Startsiden emfas

Dagens Næringsliv

DN.no er nettstedet som betyr mest innen økonomi- og næringslivsnyheter i Norge. Med betydelige redaksjonelle ressurser følger DN.no næringslivet time for time gjennom døgnet. Leserne kjennetegnes først og fremst av å være ledere, at de har svært god økonomi samt høy utdannelse.

DN.no har ca. 110 000 unike besøkende pr dag *

Besøk dn.no

Hegnar Online

hegnar.no er trolig Norges mest innholdsrike nyhetstjeneste innen økonomi, børs og finans. Hegnar Online publiserer 120 - 140 økonominyheter daglig og har i tillegg en levende nyhetstjeneste på lørdager, søndager og helligdager.

Hegnar Online har også en egen nyhetssending på web-TV hver dag klokken 16:05.

På Hegnar Online finner du alt du trenger å vite, når du trenger å vite det, innen børs, finans, økonomi og næringsliv + litt til.

Hegnar Online har ca. 80 000 unike brukere pr dag *

Besøk Hegnar Online

e24

e24 er et av norges ledende nettsteder for næringslivsnyheter. Eid av Schibsted med stor trafikk fra Aftenposten og VG. Via e24s skattelister får du enkel tilgang til Proffs rolleinformasjon.

e24 har ca. 130 000 unike brukere pr dag *

Besøk e24

ABC Startsiden

ABC Startsiden er en av Norges mest brukte «portaler» - en kompakt og fyldig innholdsfortegnelse over alt mulig som finnes på Internett og som du ofte trenger, f.eks. nyheter, vær, helse, mat, nettbutikker, økonomi, oppslagsverk, underholdning osv. ABC Startsiden blir vedlikeholdt av en egen redaksjon som gjør et nitidig arbeid med utvalget, slik at du alltid er sikret å få den beste informasjonen. Samtidig er ABC Startsiden oversiktlig, rask og enkel å bruke og forstå.

ABC Startsiden har ca. 730 000 unike brukere pr dag *

Besøk ABC Startsiden

Ukeavisen Ledelse

Ukeavisen Ledelse vil sette god ledelse på dagsordenen ved å gå tett på lederen som menneske, hverdagen på arbeidsplassen og tiden vi lever i. Via Proffs søkefelt på ukeavisenledelse.no får du rask tilgang til informasjon om firmaer og aktører i norsk næringsliv.

Ukeavisen Ledelse har ca 3000 unike brukere pr dag *

Besøk ukeavisenledelse.no

Dagbladet

Via dagbladets skattelister får du enkel tilgang til Proffs rolleinformasjon. Se skattebetalernes offisielle roller i norsk næringsliv.

Dagbladet.no har ca. 930 000 unike besøkende pr dag *

Besøk dagbladet.no


Gule Sider

Gule Sider linker direkte fra sine firmaoppføringer til juridisk informasjon, regnskapstall og roller på Proff™. Telefonkatalogen™ linker rett til Proffs rolleinformasjon fra oppføringer som har offisielle roller i norsk næringsliv.

Besøk Gule Sider

 

 

* Besøkstallene er hentet fra TNS Gallups Toppliste for uke 45, 2010 (http://rapp.tns-gallup.no/?aid=9072261)

© Eniro Norge AS | Om Proff | Samarbeidspartnere | Nettstedskart | Om rettighetene | Annonseinfo | Kontakt oss - tlf 815 44 428 - Ansvarlig redaktør: Tore Ødegård