Mediehuset Nettavisen

Org nr 981 958 373
Følg bedriften:
Bransje: Aviser, fagblader og tidsskrifter

Nettavisen var den første norske nettavisen som ble etablert uten en papiravis i ryggen, og den første reelle fulle nasjonale nyhetsnettavisen i Norge. Nettavisen ble lansert 1. november 1996. Avisen har hele tiden tatt mål av seg å dekke hele nyhetsbildet, men med hovedvekt på hendelsesnyheter, økonomi og sport. 

Ansvarlig redaktør er Gunnar Stavrum.

Nyheter

Søk på "Mediehuset Nettavisen" Estimert antall treff: 1402

Alle linker er til eksterne kilder

Telenor skrur opp prisen etter at EU vedtok at mobilbruk skulle bli billigere

Østlendingen - Forside 26.04.2017 06:49:16 Related
Fra i sommer er det slutt på dyrere mobilbruk i andre EU land - men prisene blir skrudd opp på abonnementet. FOTO: Nettavisen

Denne typen mobilbruk blir dyrere og billigere på en gang

Avisa Nordland - Forside 26.04.2017 06:38:17 Related
Fra i sommer er det slutt på dyrere mobilbruk i andre EU land - men prisene blir skrudd opp på abonnementet. FOTO: Nettavisen

15 ting vi gjorde før vi fikk smarttelefoner

Telen 25.04.2017 02:10:38 Related
Det er ikke lenge siden, men mye har forandret seg etter at smarttelefonene kom. FOTO: Instagram

15 ting vi gjorde før vi fikk smarttelefoner

Fredrikstad Blad - Forside 24.04.2017 12:05:32 Related
Det er ikke lenge siden, men mye har forandret seg etter at smarttelefonene kom. FOTO: Instagram

15 ting vi gjorde før vi fikk smarttelefoner

Smaalenene Avis - Forside 24.04.2017 09:55:38 Related
Det er ikke lenge siden, men mye har forandret seg etter at smarttelefonene kom. FOTO: Instagram

Russens knuteregler kan være farlig - spesielt for jenter

Helgelendingen - Forside 23.04.2017 12:13:42 Related
En jente på 50 kilo kan få en promille på over 6, ved å utføre russeknute, mener Giftinformasjonen ved Fhi. (Foto: Foto: Alexander Dahlstrøm Winger (Mediehuset Nettavisen))

Russens knuteregler kan være farlig - spesielt for jenter

Avisa Nordland - Forside 22.04.2017 08:02:11 Related
En jente på 50 kilo kan få en promille på over 6, ved å utføre russeknute, mener Giftinformasjonen ved Fhi. (Foto: Foto: Alexander Dahlstrøm Winger (Mediehuset Nettavisen))

Nå kan du straffes for å streame på nett

Oppland Arbeiderblad 21.04.2017 08:01:02 Related
En rekke nettsider tilbyr filmer og TV-serier via streaming. Frem til nå har det ikke vært straffbart - men nå endres det.

Kaller tilbake 53.000 biler

Smaalenene - Bil og trafikk 20.04.2017 10:32:13 Related
Tilbakekallingen gjelder både Model S og X. Her er Tesla Owners Club avbildet da de kjørte kortesje til åpningen av verdens største hurtigladestasjon på Nebbenes i fjor. (Foto: Aleksander Hømanberg)

Rema 1000 i fritt fall etter innføringen av «Bestevenn-strategien»

Smaalenene Avis - Forside 20.04.2017 10:32:04 Related
FALT PÅ OMDØMMELISTE: I følge kommunikasjonsbyrået Apelands årlige omdømmeundersøkelse har Remas omdømme falt med 7,3 poeng siden i fjor. (Foto: NTB scanpix)

Neste side