Stiftelsen Norsk Gastronomi
Org nr977 368 154
Telefon22 41 88 00
AdresseThorvald Meyers gate 7, 0555 Oslo
Regnskap og nøkkeltall
Beløp i hele 1000
Sum driftsinntekter 20227 060 NOK
Resultat før skatt 2022351 NOK
SelskapsformSTI
Etableringsår1996
Ansatte1
Nøkkeltall
Likviditet
Tillfredsst.
1,332021: 1,42Lønnsomhet
God
11,8 %2021: 8,4 %Soliditet
God
24,6 %2021: 30 %Sum driftsinntekter
Kilde: Brønnøysundregistrene
Kontaktopplysninger
Telefon22 41 88 00
AdresseThorvald Meyers gate 7, 0555 OsloPostadresseThorvald Meyers gate 7, 0555 Oslo
Offisiell foretaksinformasjon
Vedtekstfestet formål
Å utvikle norske kokketalenter til å bli de beste i verdien, å bidra til utvikling norsk matkultur og å bedre rekrutteringen til kokkeyrket. Stiftelsens fremste arbeidsoppgave er å velge ut, utvikle, motivere, finansiere og administrere norsk kandidat til Bocuse d'Or- konkurransene.
Juridisk navnSTIFTELSEN NORSK GASTRONOMIOrg nr977 368 154SelskapsformStiftelseAntall ansatte1NACE-bransje
94.991 Aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted
Daglig lederArne SørvigTelefon22 41 88 00AdresseThorvald Meyers gate 7, 0555 OsloPostadresseThorvald Meyers gate 7, 0555 OsloRegistrert i
MVA
Foretaksregisteret (07.04.1997)
NAV aa-registeret
Frivillighetsreg
Registreringsdato07.04.1997Stiftelsesdato14.11.1996Kilde: Brønnøysundregistrene
CRM integrasjon
Proff API gjør det enklere å integrere daglig oppdatert bedriftsinformasjon i dine systemer og applikasjoner på en standardisert måte.
Mer info fra Forvalt
Stiftelsen Norsk Gastronomi
Org nr 977 368 154
Utvidet firma- og kredittinformasjon
Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:
Rating, score og kredittvurdering
Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene
Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål
Historisk firma- og rolleinformasjon
E-postvarsling på endringer i selskaper du følger