Proff
Proff

Meg AS

Org nr

912 862 526

4885 GRIMSTAD

Antall aksjer

500

Aksjekapital

50' NOK

Resultat før skatt 2022

181' NOK

Utbytte 2022

-

Stiftet

2013

Se firmainformasjon og regnskapstall for Meg AS

Eiere

(1)
NavnAksjetypeAnt aksjerAndel
Rolf-Erik Nilsen

Født 1961, 4885 Grimstad

Ordinære aksjer500100 %
Rolf-Erik Nilsen

Født 1961, 4885 Grimstad

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 500

Andel: 100 %

Aksjeposter

(8)
NavnAksjetypeAnt aksjerAndel
Pizzeria Communale Arendal AS

Org nr

919 001 879

Ordinære aksjer30 000100 %
Pizzeria Communale Arendal AS

Org nr

919 001 879

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 30 000

Andel: 100 %

Meg Arendal AS

Org nr

913 019 873

Ordinære aksjer100100 %
Meg Arendal AS

Org nr

913 019 873

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 100

Andel: 100 %

Smag & Behag AS

Org nr

996 909 158

Ordinære aksjer12 13153,276 %
Smag & Behag AS

Org nr

996 909 158

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 12 131

Andel: 53,276 %

Bankgården Eiendom AS

Org nr

929 074 211

Ordinære aksjer10050 %
Bankgården Eiendom AS

Org nr

929 074 211

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 100

Andel: 50 %

Arendal Hotell AS

Org nr

925 546 402

Ordinære aksjer42542,5 %
Arendal Hotell AS

Org nr

925 546 402

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 425

Andel: 42,5 %

Streetfood Arendal AS

Org nr

929 086 252

Ordinære aksjer35035 %
Streetfood Arendal AS

Org nr

929 086 252

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 350

Andel: 35 %

Signalen Sjøbad AS

Org nr

988 806 420

Ordinære aksjer6 39516,397 %
Signalen Sjøbad AS

Org nr

988 806 420

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 6 395

Andel: 16,397 %

Baltazar Ristorante & Enoteca AS

Org nr

999 221 912

Ordinære aksjer1010 %
Baltazar Ristorante & Enoteca AS

Org nr

999 221 912

Aksjetype: Ordinære aksjer

Ant aksjer: 10

Andel: 10 %

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo