Bagn Pølsemakeri AS

Org nr 992 041 684
Følg bedriften:
Vollskogvegen 8, 2930 Bagn

Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølse blir produsert av Bagn Pølsemakeri AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket langtidstørket i ca 12 til 20 uker i den kalde og friske Valdres luften. Produksjoner skjer på den kalde og tørre årstiden fra desember til april. Speket/tørket på spekelåver som ligger på vel 500 m.o.h. Spekepølse får sitt særpreg ved at de ikke er røkt og at de blir natur tørket etter naturens klimasvingninger og med lang speketid. Vis mer Vis mindre

Roller

Kontaktperson Morten Lindberg (f 1992)
Styrets leder Stig Solbrekken (f 1967)
Nestleder Ruben Lindberg (f 1956)
Styremedlem Lennart Lindberg (f 1984)
Styremedlem Vegard Lindberg (f 1987)
Styremedlem Rune Mikalsen (f 1993)
Styremedlem Morten Lindberg (f 1992)
Revisor Revisjon & Rådgivning Øst AS
Regnskapsfører Dmc Regnskap AS
Kilde: Brønnøysundregistrene

Signatur

  • Styrets leder alene.
Kilde: Brønnøysundregistrene

Aksjonærer

Navn Ant aksjer Andel
Ruben Lindberg 1000 100%
Sist oppdatert 2020

Vil du vite mer om hva Proff® kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Takk for din henvendelse. Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.


Slik behandler vi dine personopplysninger fra dette skjemaet