Bagn Pølsemakeri AS

Org nr 992 041 684
Følg bedriften:
Vollskogvegen 8, 2930 Bagn Vis mer
Bransje:

Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølse blir produsert av Bagn Pølsemakeri AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket langtidstørket i ca 12 til 20 uker i den kalde og friske Valdres luften. Produksjoner skjer på den kalde og tørre årstiden fra desember til april. Speket/tørket på spekelåver som ligger på vel 500 m.o.h. Spekepølse får sitt særpreg ved at de ikke er røkt og at de blir natur tørket etter naturens klimasvingninger og med lang speketid.

  • Selskapsform: AS
  • Stiftet: 2007
  • Ansatte: 6
  • Driftsinntekter 2018: 4 701' NOK (2017: 5 804' NOK)
  • Resultat før skatt 2018: 291' NOK (2017: 504' NOK)
  • Selskapsform: AS
  • Stiftet: 2007
  • Ansatte: 6
Likviditetsgrad
Meget god (2,35)
Lønnsomhet
Tilfredsst. (8,6%)
Soliditet
Tilfredsst. (15,7%)
Kilde: Årsregnskap, Brønnøysundregistrene
Kilde: Brønnøysundregistrene

Kontaktinformasjon

Bruk kontaktskjema på våre nettsider.
Kilde: Proff
Vollskogvegen 8, 2930 Bagn Expand

Forhandlere

Se våre nettsider for informasjon vedrørende forhandlere

Offisiell foretaksinformasjon

  • Juridisk navn: BAGN PØLSEMAKERI AS
  • Org nr: 992 041 684
  • Selskapsform: Aksjeselskap
  • Kontaktperson: Morten Lindberg
  • NACE-bransje: 10.130 Produksjon av kjøtt- og fjørfevarer
  • Telefon: 61 34 64 63
  • Adresse: Vollskogvegen 8, 2930 Bagn
  • Postadresse: Vollskogvegen 8, 2930 Bagn
  • Registrert i foretaksregisteret: Ja
  • Registrert i MVA: Ja
  • Registrert i NAV aa-registeret: Ja
  • Registrert i frivillighetsreg.: Nei
  • Stiftelsesdato: 29.10.2007
  • Registreringsdato: 20.12.2007
  • Antall ansatte: 6
  • Aksjekapital: 100 000
Kilde: Brønnøysundregistrene

Ledelse/administrasjon

Kilde: Brønnøysundregistrene

Aksjonærer

  • Største aksjonær: Ruben Lindberg
Sist oppdatert 2019