Proff
Proff

Godt Bakt

Org nr897 403 862
Telefon402 27 969
AdresseStorgata 47, 0182 Oslo

Regnskap og nøkkeltall

Beløp i hele 1000
Sum driftsinntekter 20120 NOK
Resultat før skatt 20120 NOK
SelskapsformNUF
Etableringsår2011
Ansatte

Nøkkeltall

Likviditet
Kan ikke beregnes
Lønnsomhet
Kan ikke beregnes
Soliditet
Kan ikke beregnes
Regnskap2012
Sum driftsinntekter0
Driftsresultat0
Resultat før skatt0
Årsresultat0
Sum eiendeler0
ValutaNOK
Sum driftsinntekter

Vil du vite en bedrifts virkelige verdi? Verdivurdering inkl. regnskapsrapport og bransjesammenligning. Se eksempel

Kilde: Brønnøysundregistrene

Kontaktopplysninger

Telefon402 27 969
AdresseStorgata 47, 0182 OsloPostadresseStorgata 47, 0182 Oslo

Offisiell foretaksinformasjon

Juridisk navnGODT BAKTOrg nr897 403 862SelskapsformNorskregistrert utenlandsk foretakNACE-bransje
10.710 Produksjon av brød og ferske konditorvarer
Daglig lederAmine Asskali
Telefon402 27 969AdresseStorgata 47, 0182 OsloPostadresseStorgata 47, 0182 OsloRegistrert i
MVA
Foretaksregisteret (06.10.2011)
NAV aa-registeret
Frivillighetsreg
Registreringsdato06.10.2011
Kilde: Brønnøysundregistrene

Ledelse/administrasjon

Daglig leder

Styrets leder

Kilde: Brønnøysundregistrene

CRM integrasjon

Proff API gjør det enklere å integrere daglig oppdatert bedriftsinformasjon i dine systemer og applikasjoner på en standardisert måte.

Mer info fra Forvalt

Godt Bakt

Org nr 897 403 862

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo