Proff
Proff

Verdinytt AS

Org nr830 012 702
AdresseBrattvollsheia 43, 4658 Tveit

Kontaktopplysninger

AdresseBrattvollsheia 43, 4658 TveitPostadresseBrattvollsheia 43, 4658 Tveit

Offisiell foretaksinformasjon

Vedtekstfestet formål
Driften av nettavisen Verdinytt og dens tilhørende prosjekter. Nettavisen Verdinytt har som hovedformål å drive løpende journalistisk produksjon og formidling av nyheter, aktualitetsstoff og samfunnsdebatt til allmennheten. Avisen står på evangelisk kristen grunn, og har en profil som løfter opp troen på Bibelen som Guds Ord, menneskelivets ukrenkelige verdi og de kristne verdienes skapende kraft i samfunnet. Virksomheten skal drives i troskap mot sannheten og i overenstemmelse med de presseetiske standarder som er uttrykt i Vær Varsom Plakaten og Redaktørplakaten. Avisen er partipolitisk uavhengig og skal også operere redaksjonelt uavhengig overfor organisasjoner og kirkesamfunn. Verdinytt har herunder til formål å: a) Løfte frem nyheter fra alle deler av kristen-Norge om arbeidet som gjøres for Guds rikes fremgang. b) Bringe nyheter om den verdensvide kirke. c) Bringe stoff som oppbygger, inspirerer og utfordrer lesernes personlige trosliv. d)Løfte frem stemmer som tar til motmæle når sentrale kristne sannheter utfordres. e) Løfte aktuelle politiske debatter, med særlig vekt på saker der kristne verdier utfordres. f) Legge til rette for åpen og fri debatt om aktuelle spørsmål i tiden ? både om samfunnsforhold og kirkeliv. g) Bringe nyheter fra Israel og andre deler av Midtøsten, og på den måten bidra til balanse i den norske mediedekningen på dette feltet. h) Bringe dagsaktuelle innenriks- og utenriksnyheter som er av vesentlig betydning for allmennheten. i) Bygge et fellesskap for leserne, med blant annet tilbud om digitale og fysiske møteplasser.
Juridisk navnVERDINYTT ASOrg nr830 012 702SelskapsformAksjeselskapAntall ansatte1NACE-bransje
58.130 Utgivelse av aviser
Daglig lederSvend Ole Kvilesjø
Adressec/o Tor-Bjørn Nordgaard Brattvollsheia 43, 4658 TveitPostadressec/o Tor-Bjørn Nordgaard Brattvollsheia 43, 4658 TveitRegistrert i
MVA
Foretaksregisteret (10.10.2022)
NAV aa-registeret
Frivillighetsreg
Registreringsdato10.10.2022Stiftelsesdato14.09.2022Aksjekapital30
Kilde: Brønnøysundregistrene

Ledelse/administrasjon

Styrets leder

Kilde: Brønnøysundregistrene

Aksjonærer

Største aksjonær

Største aksjepost er likt fordelt på flere aksjonærer

Bransjer og Søkeord

Kilde: Proff

CRM integrasjon

Proff API gjør det enklere å integrere daglig oppdatert bedriftsinformasjon i dine systemer og applikasjoner på en standardisert måte.

Mer info fra Forvalt

Verdinytt AS

Org nr 830 012 702

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo