Proff
Proff

Gt-Bygg AS

A+
Proff Forvalt rating
A+ Meget lav risiko
Org nr995 079 917
Telefon915 54 031
AdresseOtto Sverdrupsgate 31A, 3678 Notodden

GT-Bygg AS ble etablert i 2010 og har siden oppstarten vokst til å bli en anerkjent leverandør av gode byggeprodukter i lokalområdet. Vi har fokus på kunden, og våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. GT-Bygg AS er en byggentreprenør lokalisert på Notodden, som arbeider over store deler av Midt-Telemark og Kongsberg. Vårt firma har sentral godkjenning. I tillegg har vi dyktige underleverandører og samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering.

Vi er forhandler av Systemhus og kan tilby et bredt spekter av hus og hytter i alle stilarter og prisklasser. Systemhus er hele tiden i forkant med tilpasninger som gjør hverdagen bedre for våre kunder.

Vi hjelper deg i hele byggeprosessen; tomttilpasning, energitiltak og tilpasninger av hus – dette er noe av det som skal gi deg en trygghetsfølelse, vi kaller det husbygging satt i System. Systemhus er bygget rundt konseptet Friske Hjem som vi er veldig stolte av. Et godt inneklima er et av våre hovedfokus når vi planlegger, og bygger våre boliger.

Kilde: Brønnøysundregistrene

Mer info fra Forvalt

Gt-Bygg AS

Org nr 995 079 917

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo