Proff
Proff

Fengselshotellet

Org nr926 328 867
AdresseSkrubbekjærveien 1 D, 4836 Arendal

Vi ønsker at våre gjester skal få oppleve helt unike historier som både er fengende og spennende, og som skal gi et minne for livet.

Alle rommene er nyrenoverte, og er 9m² store med både toalett, vask, strøm og wifi. Samt et lite skrivebord i de fleste av rommene. Temaet vi har valgt et typ svart-hvitt mønster på celle-rommene. I tillegg til dette så har alle utleie cellene også et tema fotografi som passer til vårt “fengsels konsept” hengende på veggen på hvert rom. Alle er forskjellige og unike på hvert rom.

Fengslet fra 1862 har 24 nyrenoverte fengselsceller i den første og i den andre etasjen. Vi tilbyr i dag 21 enkelt/tomanns utleie celle-rom og 3 to- til tre-mannsrom.

I løpet av sommeren så skal vi ferdigstille 1 familierom (privat dusj) og «direktør boligen» helt øverst i 3.etasje som er bestående av to større rom, to separerte senger, sofa, kjøkken, egen dusj og stort rundt vindu med utsikt nedover mot Arendal sentrum.

Profile-7052441

Mer info fra Forvalt

Fengselshotellet

Org nr 926 328 867

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo