Proff
Proff

NORDISK BILGARANTI AS

A
Proff Premium rating
A Lav risiko
Org nr927 425 335

På BilBeskyttelse.no møter du en genuin interesse for biler samtidig som et stort ønske om å gjøre ærlige og profesjonelle avtaler hvor begge parter føler seg trygge. Vår ambisjon er å levere den mest kompetente garantiservicen på bilmarkedet. Hos oss på BilBeskyttelse ligger vi alltid et hestehode foran. Våre ansatte består av eksperter på bilindustrien. Vår kundeservice strever alltid etter å gi deg en god og sannferdig håndtering av hver sak og har som ambisjon å løse situasjonen din på den raskeste og smidigst mulige måten. Vi har alltid som mål å gjøre oss kjent med hver kundes situasjon og tilpasse oss etter dine forutsetninger.

Vi utfører kjøretøyinspeksjon, garanti på privateide biler og er ansvarlige for feil som dekkes av garantien og oppstår i garantiperioden. Garantien er gyldig i ett år av gangen og kan forlenges av garantisten inntil tre år, dette forutsetter at kjøretøyet er godkjent under kjøretøyinspeksjonen. Garantien har en karantenetid på 30 dager før den trer i kraft. Garantien dekker skader i henhold til listede komponenter på kjøretøyet slik som er angitt på garantisertifikatet.

Kilde: Brønnøysundregistrene

Mer info fra Forvalt

NORDISK BILGARANTI AS

Org nr 927 425 335

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo