Proff
Proff

RAUFOSS INDUSTRIPARK

Org nr982 791 049
Telefon959 72 230
AdresseFabrikkvegen 11, 2830 Raufoss

Raufoss Industripark har vært stedet for innovasjon, utvikling og kompetansedeling helt siden den andre industrielle revolusjonen. Som en av landets største industriparker, har området utviklet seg til en av de mest vekstkraftige og internasjonalt orienterte industriparkene i Norge. Raufoss Industripark AS eier, utvikler og drifter alle bygg og infrastruktur som i sin helhet utgjør ca. 260 000 kvm eiendom, 350 bygg, 40 km veg og ca. 3 000 mål tomt i Vestre Toten kommune. Gjennom historien har Raufoss vært gjenstand for en rivende utvikling, hvor bedrifter i fysisk nærhet har samarbeidet strategisk gjennom felles ressursutnyttelse. Vi er nå verdensledende på robotisert- og automatisert teknologi på industriell vareproduksjon innen lettvektsmaterialer. Vi har ledige næringslokaler til leie i nærheten av Gjøvik. Her tilbyr vi skreddersydde industrilokaler og tilgang til et industrielt fellesskap med verdensledende teknologi. Vi er et internasjonalt eksportrettetmiljø med lange tradisjoner for utvikling av konkurransedyktige industri- og servicebedrifter. Vår oppgave er å legge til rette for leietakerne gjennom nødvendig infrastruktur, gi tilgang til kompetanse og teknologi, samt forene fagmiljøene og representere leietakernes interesser. Hvis din bedrift har flytte- og utviklingsplaner, og ønsker å knytte seg opp til et høyteknologisk miljø med andre bedrifter, skreddersyr vi våre tomme industrilokaler, næringstomter og serviceopplegg tilpasset ditt behov.

Konsernstruktur

RAUFOSS INDUSTRIPARK inngår i et konsern med totalt 2 selskaper.
RAUFOSS INDUSTRIPARK har 1 datterselskaper.
Kilde: Brønnøysundregistrene, Skatteetaten
Profile-7036032
Som en av landets største industriparker, har området utviklet seg til en av de mest vekstkraftige og internasjonalt orienterte industriparkene.
«Fra husflid til verdensleder på robotisert- og automatisert teknologi» -125 år med innovasjon og utvikling
Raufoss Industripark har vært stedet for innovasjon, utvikling og kompetansedeling helt siden den andre industrielle revolusjonen.
Vi er nå verdensledende på robotisert- og automatisert teknologi på industriell vareproduksjon innen lettvektsmaterialer.
Raufoss Industripark er fortellingen om et enestående stykke norsk industrihistorie, samfunnsbygging og en enorm vilje til omstilling.

Åpningstider

Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 16:00

Telefon hovedvakt/besøkende: +47 61 15 23 10

Mer info fra Forvalt

RAUFOSS INDUSTRIPARK

Org nr 982 791 049

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo